Het is weer voorbij :.( The party is over

Helaas het zit er weer op voor dit jaar. De spullen weer naar de zolder/garage, voor het komend jaar? Partytenten, ballonnen en wegwijzers opgeruimd. De wijk zag er in ieder geval weer feestelijk uit. Alle deelnemers hadden zich weer uitgesloofd om het spulletjes zo goed als mogelijk aan de man te brengen, en met allerlei attributen de aandacht te trekken.
Al vroeg waren er al weer kopers (telefoons en dergelijke) op pad. Pas later, toen het ook verschillende keren geregend had, werd het “stil”. De indruk was dat er wat minder bezoekers zijn geweest dan vorig jaar. Maar in het algemeen was men toch tevreden over de verkopen.
Wij hebben geprobeerd zoveel mogelijk garages te bezoeken, maar de tijd en het weer zat ons wat tegen. Wel hebben we leuke en gezellige contacten gehad! En gelukkig wordt er driftig mee gedacht over verbeteringen en veranderingen. Ook natuurlijk tegenstrijdige. Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld de garageverkoop centraal te doen. Dan kunnen de deelnemers ook zelf gaan shoppen 😉 ! En zo zijn er meer punten. Graag horen we van jullie, de deelnemers en bezoekers, wat jullie wensen zijn. Want daar doen we het uiteindelijk voor !

De after party, buurtborrel, is wat minder bezocht. De garageverkopers hadden natuurlijk al een lange dag achter de rug, en alles moest nog opgeruimd worden. Mogelijk was het tijdstip ook wat ongelukkig gekozen. We hadden jullie heel graag daar gezien !
De kadobonnen zijn, onder de geregistreerde deelnemers, verloot. De winnaars zijn bekend en worden nog benaderd om hun prijs in ontvangst te nemen. Door een apart bericht zullen we dit dan aan iedereen kenbaar maken.

Dank je wel aan de deelnemers en bezoekers van de Garageverkoop De Turfberg 2019 namens de organisatie van de garageverkoop

De garagebeheerder

4 reacties

  1. Bedankt organisatie het was weer top geregeld ondanks het weer toch goede aanloop gehad en niet te vergeten goede verdiensten maar het belangrijkste het was weer gezellig tot volgend jaar hopelijk dan met wat meer

  2. Garagebeheerder, wij kijken terug op een fantastische dag; een dag vol leuke contacten met buren en bezoekers. We hebben héél veel aanloop gehad, veel verkocht en uiteindelijk er ook nog een leuke cent aan overgehouden. Ik heb ook even een klein rondje gemaakt en het viel me op dat niet iedereen duidelijk had aangegeven dat ze deelnemer waren. Dat scheelt aanmerkelijk veel klanten. Je moet je winkeltje duidelijk aangeven met ballonnen en slingers. Dat is waar de bezoekers naar zoeken. Verkoop jezelf !Garagebeheerder, nogmaals ontzettend bedankt en complimenten voor je professionele aanpak. Groetjes, Greet en Johan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.