Update Garageverkoop 24 september 2022

Beste bezoekers en bewoners van wijk de Turfberg in Valkenswaard.

Weer een update van de GarageVerkoop (22-9-2022):

De locaties en de lijst met deelnemers staan online : turfberggarageverkoop.nl/locatie-deelnemers en turfberggarageverkoop/lijst-deelnemers
Momenteel zijn er al iets meer dan 70 deelnemers! De meeste doen gewoon vanuit huis mee, enkele hebben zich aangemeld voor VRC/Taxandria. We combineren die bij VRC.

Aanmelden kan nog steeds. Ook is het natuurlijk mogelijk samen met je buren te doen, maar voor het overzicht is het toch fijn jullie apart aan te melden (dat kan met hetzelfde adres, maar het email-adres moet verschillend zijn).

Het weer is duidelijk afwachten. Maar we wensen iedereen natuurlijk veel plezier en succes !

Status Garageverkoop 24 september 2022

Beste bezoekers en bewoners van wijk de Turfberg in Valkenswaard.

Even een status update van de GarageVerkoop (19-9-2022):
Momenteel zijn er al iets meer dan 60 deelnemers! De meeste doen gewoon vanuit huis mee, enkele hebben zich aangemeld voor VRC/Taxandria. Hoogstwaarschijnlijk zullen we die combineren bij VRC.

Aanmelden kan nog steeds. Ook is het natuurlijk mogelijk samen met je buren te doen, maar voor het overzicht is het toch fijn jullie apart aan te melden (dat kan met hetzelfde adres, maar het email-adres moet verschillend zijn).

Het weer is duidelijk afwachten. Maar we wensen iedereen natuurlijk veel plezier en succes !

Garageverkoop gaat door op 24 september 2022 !

Beste bezoekers en bewoners van wijk de Turfberg in Valkenswaard.

Dit jaar gaan we weer een garageverkoop in de wijk De Turfberg op 24 september 2022 organiseren. We hebben er weer zin in en vonden het moeilijk om de afgelopen jaren de garageverkoop uit te moeten stellen.
Dus:

Welkom (terug) bij de website van garageverkoop De Turfberg jaar 2022. De voorbereidingen zijn begonnen ook al is het nog geen 24 september. We horen dat er weer veel interesse is en men zit te smachten om weer deel te kunnen nemen. Of natuurlijk te snuffelen in wat er allemaal wordt aangeboden. De inschrijving is nu geopend. En als je wil kun je ook een bericht als reactie hier achterlaten. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de facebookpagina (https://www.facebook.com/Organisatie/) waar we als er nieuws is te melden dat zeker zullen laten weten. Hebt u vragen/opmerkingen of wilt u op een of andere manier een bijdrage leveren? Stuur dan een mailtje naar .
Wilt u als organisatie de garageverkoop sponsoren (bijvoorbeeld vermelding op deze website) waardoor we onder andere weer wat deelnemers met een kleinigheid kunnen verrassen? Ook dan stuurt een mailtje naar .

Wij hebben er in ieder geval zin in.

Hierbij hoort natuurlijk ook nog een dankwoord voor de initiators en organisatoren van de vorige jaren.

Geen garageverkoop in september 2021

Beste bezoekers en bewoners van wijk de Turfberg in Valkenswaard.

Ook zullen we dit jaar GEEN  garageverkoop en GEEN Burendag in de wijk De Turfberg in september 2021 organiseren. We vinden dit natuurlijk uitermate jammer.
We kiezen er voor om het uit te stellen en hopen dat de situatie snel verbeterd zodat we mogelijk in het voorjaar van 2022 het wel door kunnen laten gaan.

We wensen iedereen een goede gezondheid en tot ziens in de wijk De Turfberg

Geen garageverkoop in september 2020

Beste bezoekers en bewoners van wijk de Turfberg in Valkenswaard.

In verband met het corona-virus organiseren we dit jaar GEEN  garageverkoop in de wijk De Turfberg in september 2020.
We kiezen er voor om het uit te stellen en hopen dat de situatie snel verbeterd zodat we mogelijk in het voorjaar van 2021 het wel door kunnen laten gaan.

We wensen iedereen een goede gezondheid en tot ziens in de wijk De Turfberg

Het is weer voorbij :.( The party is over

Helaas het zit er weer op voor dit jaar. De spullen weer naar de zolder/garage, voor het komend jaar? Partytenten, ballonnen en wegwijzers opgeruimd. De wijk zag er in ieder geval weer feestelijk uit. Alle deelnemers hadden zich weer uitgesloofd om het spulletjes zo goed als mogelijk aan de man te brengen, en met allerlei attributen de aandacht te trekken.
Al vroeg waren er al weer kopers (telefoons en dergelijke) op pad. Pas later, toen het ook verschillende keren geregend had, werd het “stil”. De indruk was dat er wat minder bezoekers zijn geweest dan vorig jaar. Maar in het algemeen was men toch tevreden over de verkopen.
Wij hebben geprobeerd zoveel mogelijk garages te bezoeken, maar de tijd en het weer zat ons wat tegen. Wel hebben we leuke en gezellige contacten gehad! En gelukkig wordt er driftig mee gedacht over verbeteringen en veranderingen. Ook natuurlijk tegenstrijdige. Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld de garageverkoop centraal te doen. Dan kunnen de deelnemers ook zelf gaan shoppen 😉 ! En zo zijn er meer punten. Graag horen we van jullie, de deelnemers en bezoekers, wat jullie wensen zijn. Want daar doen we het uiteindelijk voor !

De after party, buurtborrel, is wat minder bezocht. De garageverkopers hadden natuurlijk al een lange dag achter de rug, en alles moest nog opgeruimd worden. Mogelijk was het tijdstip ook wat ongelukkig gekozen. We hadden jullie heel graag daar gezien !
De kadobonnen zijn, onder de geregistreerde deelnemers, verloot. De winnaars zijn bekend en worden nog benaderd om hun prijs in ontvangst te nemen. Door een apart bericht zullen we dit dan aan iedereen kenbaar maken.

Dank je wel aan de deelnemers en bezoekers van de Garageverkoop De Turfberg 2019 namens de organisatie van de garageverkoop

De garagebeheerder

Trossen los, We gaan beginnen

Balonnen, richtingaanwijzers opgehangen, voldoende kleingeld bij de hand? Familie ingelicht en/of doet zelf ook mee. Winkeltje mooi uitgestald, prijzen duidelijk en leuk onderhandelen maar.
Laten we hopen dat het genoeg droog blijft. Plastic en paraplu toch maar bij de hand houden. Laat de kopers maar komen, we zijn er klaar voor !

Nogmaals veel succes en plezier vandaag !

Vrijdagavond: the night before

Het is vrijdagavond en zo mee en dan regent het.. De weersvoorspelling zijn wisselvallig. De voorspellingen en het weer. Het lijkt er op dat het morgen rond een uur of 10 even flink regent. Dan enkele uren droog en vanaf een uur of 1 tot 2 kans op wat gemiezer.
Maar we laten ons natuurlijk niet uit het veld slaan. De Noren zeggen ook: slecht weer bestaat niet, je kunt je wel slecht kleden.
Als je een overkapping hebt is het prima, anders is het misschien handig om een groot stuk plastic (of mag dat van het milieu niet..) achter de hand te hebben om over je spullen te leggen.

Succes en veel plezier met de garageverkoop.

En voor de bewoners van de wijk De Turfberg graag tot bij de buurtborrel, waar we de kadobonnen verloten onder de ingeschreven deelnemers van de garagesale. Alle ingeschrevenen dingen mee, of ze wel of niet aanwezig zijn bij de buurtborrel! Onder het genot van…

De dag kan beginnen

De gegevens van de garageverkoop/garagesale staan op de website Turfberg Garage Verkoop. Het regent nu buiten… En wat zal het zaterdag voor weer zijn? De voorspellingen zijn wisselend, zowel de voorspelling als ook het weer. Laten we er het beste van hopen.
Als je zoekt op garageverkoop of garagesale De Turfberg Valkenswaard dan kom je een heleboel websites tegen waar we vermeld worden. Maar niet deze website LOL 🙁 ? Dus hopelijk vinden ze ons en het overzicht en plattegrond van de deelnemers !

Tijdens de buurtborrel zullen we ook de kadobonnen verloten (ook onder de niet aanwezigen.., allen die hebben ingeschreven maken een kans). Dus een extra reden om een drankje te komen drinken. Locatie De Dennnenberg/Valkenswaardse Rolhockey Club: Schotelmansstraat 25

Dus zijn jullie er klaar voor,  vlaggen en ballonnen buiten, richtingaanwijzers?
Oh ja, maak ook foto’s zodat we deze straks op de website kunnen zetten. Hebben we er later ook nog plezier van.

Aan de deelnemers en bezoekers: Veel plezier en succes met de Garageverkoop/Garagesale De Turfberg 2019 !!

We zijn er bijna

Maar nog niet helemaal!

We hebben nog net geen honderd inschrijvingen maar zijn dicht in de buurt.
Er zijn ook diverse ondernemers die onze deelnemers weer willen verrassen met te verloten kadobonnen. Kijk op leuke weetjes voor de ondernemers die nu al mee doen. We proberen nog enkele ondernemers meer te strikken…

In plaats van op verschillende plaatsen een print van de deelnemerslijst en de map neer te leggen adviseren we om zelf een print te maken en mee te nemen (als je dat wil). Want waar moeten we ze neer leggen? En je wil natuurlijk de meest recente/up-to-date versie. En om papier te sparen kun je het natuurlijk ook nog gewoon digitaal op je smartphone meenemen en bekijken (als je die hebt…)

Door diverse deelnemers is gemeld dat dit jaar de scouting op 28 september spullen voor hun vlooienmarkt gaat ophalen. We hebben contact gehad met de scouting en zij gaven aan dat zij geen mogelijkheid hebben om voor ons nog na 16.00 uur open te zijn of spullen op te halen. Jammer natuurlijk, maar het is niet anders.

De weersverwachtingen voor zaterdag zijn gelukkig beter dan de komende dagen. Laten we er maar het beste van hopen.

Nb De deelnemers krijgen nog apart een bevestiging van hun deelname.

En wat valt er nu nog meer te zeggen ? Misschien weet jij nog iets, en laat het ons dan weten. Van ons: Een succesvolle en gezellige garageverkoop aan iedereen toegewenst !