Leuke Weetjes

De winnaars van 2019:

En onze sponsors voor 2019:

Snoepdiscount en Voordeelsnoep, Restaria den Haas, 4 Beauty & Care, Karwei Valkenswaard.

Het zit er weer op voor 2019

Het betekent dat we er met z’n er allen weer alles aan gedaan hebben om het ook dit jaar weer een succes van ‘De Garage Verkoop van De turfberg‘ te maken.

Er waren ondanks de vooruitzichten van het weer veel deelnemers verspreid over de wijk de Turfberg.  De spullen zijn weer opgeruimd. De kadobonnen verloot en alle prijswinnaars hebben hun prijs.

Deel deze boodschap met familie en vrienden en maak er zo, samen met ons, een onvergetelijke dag van. Door er steeds bekendheid aan te geven, worden we meer bekend en zal het aantal bezoekers geheid toe nemen.

Woon je wat aan de “buitenkant” ?

Misschien woon je aan de rand van de buurt en zullen er waarschijnlijk minder mensen bij je langs komen; dan is het misschien een optie om aan te sluiten bij iemand die wat meer centraal woont.

Zal het weer zo gaaf ?

Zullen er weer bedrijven uit ons gebied zijn die ons een warm hart toe dragen ? Jazeker ! Spontaan aanmelden van ondernemers mag natuurlijk ook !
En deze deden in 2019 mee: Beeks frituur, Snoepdiscount en Voordeelsnoep, Mooi bij Haar, Restaria den Haas, 4 Beauty & Care, Karwei Valkenswaard, Jeroen Gulmans goudsmit.

Spullen over ?

Je hebt niet alles verkocht aan het einde van de dag ? Mogelijk haalt scouting weer spullen op voor hun rommelmarkt.
Het Goed uit Valkenswaard verdwenen, maar er zijn weer enkele “2e kans winkels”.
Maar nu nog spullen over? Dan heb je voor volgend jaar nog spullen om te verkopen?

De Turfberg leeft

Wist jij dat de wijkcommissie van de Turfberg de leefbaarheid en de saamhorigheid, maar vooral ook de initiatieven in De Turfberg, wil bevorderen en stimuleren?

Zonder steun van deze commissie kunnen wij de Turfberg Garageverkoop in deze omvang nooit realiseren.

Wij willen daarom, bij deze, de commissie hier ontzettend voor bedanken.

(Klik op het plaatje voor meer informatie)

Feedback

Hoe heb jij de garageverkoop ervaren ? Wat is er voor verbetering vatbaar en wat niet ? Mail het ons. We blijven graag leren en we staan altijd open voor opbouwende kritiek die gebruikt kan worden bij een volgende keer.

Het organisatie-comité.

De winnaars van 2018: