Inschrijving Garage Verkoop De Turfberg

Als bewoner van de Turfberg kun je je inschrijven om deel te nemen aan de Garageverkoop De Turfberg op 24 september 2022 .

In “Wat verkoop je” geef je aan wat je te koop hebt (in ieder geval hier, want daarmee help je de bezoekers). Hier maken we van alle inschrijvingen een pdf waarin van iedereen deze gegevens ook komen te staan.

Inschrijfformulier:

Inschrijven is nu mogelijk en kan tot en met Vrijdag 23 september 18.00 uur ! Dan kunnen je inschrijfgegevens nog meegenomen worden.
Je kunt ook meedoen zonder je in te schrijven, maar dan kunnen wij jouw gegevens natuurlijk niet aan bezoekers laten zien !

Het is nu ook mogelijk je spullen bij VRC/De Dennenberg te verkopen. Daar hebben we een aantal kramen/tafels aan de voorzijde neergezet !

LET OP: na het inschrijven krijg je binnen een uur een mail om je inschrijving te bevestigen. Als je deze niet krijgt is er iets mis gegaan. Hoogstwaarschijnlijk heb je je email-adres niet goed ingevuld. Schrijf je dan opnieuw in. Wij kunnen namelijk je email-adres niet herstellen!

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.

Onder  “Aanvullende opmerkingen” kun je informatie plaatsen over jouw verkoop. Bijvoorbeeld dat deze plaats vindt aan de garage/achterkant van je huis of aan de parkeerplaats (denk aan de Kreijenbeek-huizen met de voorkant niet aan de straat). Ook deze gegevens komen in de te downloaden pdf.

Samen met de kaart en deze gegevens voorzien we dan de bezoekers van handige informatie.