28 september nadert !

28 September nadert met rasse schreden. Tijd om alvast naar je spullen om te verkopen te zoeken?
Komende week laten we de flyers printen. Die gaan we de week van 9 september rondbrengen. Dus bewoners: hou de brievenbus in de gaten.
We hebben de garageverkoop al op diverse websites ingeschreven, zodat we ook mensen van buiten de wijk bereiken. Ook de lokale media gaan we informeren. Hoe meer kopers hoe meer vreugd toch?
We gaan nog langs bij ondernemers in de wijk voor een kleine sponsoring en zetten dit dan ook op onze website (goedkoop en goede reclame voor hun).
We hebben een contact-formulier aan de website toegevoegd. Hier kun je dan terecht voor vragen en opmerkingen. En je kunt hier gebruik van maken als je je inschrijving voor deelname aan de garageverkoop wilt annuleren.
We willen op diverse plaatsen bij deelnemers een plattegrond en deelnemers-lijsten neer leggen zodat we daarmee ook bezoekers kunnen helpen. Het staat aan ieder vrij dat ook zelf te doen .
En natuurlijk: vertel het voort, vertel het voort, en schrijf je op tijd in zodat je ook op de plattegrond en deelnemerslijst staat!

Groet

De garagebeheerder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.