Het inschrijven voor het deelnemen aan de Garage Verkoop De Turfberg 2019 is GEOPEND

Inschrijven is geopend

Hallo bewoners van de wijk de Turfberg !
De website is aangepast en het is nu mogelijk je in te schrijven om deel te nemen aan de Garage Verkoop De Turfberg 28 september 2019.
Naast het opgeven van je naam en email-adres is het natuurlijk nodig je "verkoop-adres" op te geven. Selecteer daarbij de je straat en vul je huisnummer in.
Om de potentiële kopers van dienst te zijn hebben we hier de mogelijkheid gemaakt om aan te geven wat je verkoopt. Iets wat velen vorig jaar al deden op Facebook (en dat kan natuurlijk ook nog).
En, Als je bijvoorbeeld in de Kreijenbeek woont is het soms handiger om op de parkeerplaats te staan. Hiervoor kun je dat soort gegevens invullen in "Aanvullende informatie".
Met deze gegevens maken we in de week voor de Garageverkoop en pdf-bestand waarin deze in is opgenomen. Samen met de kaart die we maken aan de hand van de adresgegevens.

Wilt u als organisatie de garageverkoop sponsoren (bijvoorbeeld vermelding op deze website) waardoor we onder andere weer wat deelnemers met een kleinigheid kunnen verrassen? Stuur dan een mailtje naar .

Wij hebben er in ieder geval zin an.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.