Nog even geduld !

De flyers zijn rondgebracht. De meeste media zijn geïnformeerd. De komende week hangen we nog posters in openbare gelegenheden (oa. winkels) op.

En zeker belangrijk is dat het wordt rondverteld. Want ondanks flyers en media is rondvertellen misschien wel het effectiefst.

De inschrijvingen voor deelname lopen gestaag op. Nota bene vergeet bij het inschrijven niet de bevestigingsmail te beantwoorden. Heb je die niet gehad? Kijk dan in de SPAM of ongewenste mail. Zit de bevestigingsmail daar niet in dan heb je mogelijk een verkeerd email-adres ingevuld. Dat kun je controleren door je nog een keer proberen in te schrijven. Als het email-adres al voor komt, dan krijg je dat gemeld. Krijg je nu (wel) een bevestigingsmail dan was het email-adres toch anders (een typefout is snel gemaakt, en we kunnen niet controleren of jouw email-adres het goede is…). Zorg er bij het opnieuw proberen in te schrijven wel voor dat je alle gegevens weer goed invult !

Tijd om je spullen te verzamelen, maar nog even geduld met de spullen buiten zetten.

Eén reactie

  1. BESTE MENSENBIJ SLECHT WEER, NIET AAN DE VOORKANT MAAR ACHTEROM,POORT IS DAN OPEN. ACHTER IS HET OVERDEKT. DUS ALLEMAAL NAAR VAN HOORNESTRAAT 23KLEDING,SERVIESGOED, TAPIJTEN, GORDIJNEN, EN NOG VEEL MEER, TOT ZATERDAG!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.